X

Uporaba piškotkov

Naša spletna stran uporablja Google Analytics za spremljanje prometa. V kolikor ne sprejmete piškotkov je analitika slabša.

Covid ukrepi napovedani po tekmi

22. julij 2021

Danes so iz NIJZja sporočili, da bodo naslednja zaostritev ukrepov po 15. avgustu, kar pomeni, da bomo našo tekmo lahko izpeljali brez dodatnih zapletov. Kljub temu, morajo udeleženci upoštevati trenutna navodila NIJZ in tudi naša startna procedura je pripravljena v skladu z lanskimi strožjimi ukrepi. Poskrbeli bomo za varno in zabavno tekmovanje zato se prijavite že sedaj!

Vikend v hotelu v Ljubljani

19. maj 2021

Za večino slovenskih udeležencev morda hotel na prvi pogled ne zgleda mikavno, vendar ko začnete razmišljati o vseh stvareh, ki jih morate zjutraj pred tekmo postoriti in primerjate to z umirjenim tempom v hotelu lahko hitro ugotovite, da hotel v Ljubljani ni slaba rešitev, tudi če ste iz Ljubljane. Tipična jutranja rutina pred tekmo ponavadi vključuje zgoden zajtrk, ki si ga doma pripravimo sami in po tem tudi pospravimo. Potem se oblečemo in usedemo v avto ali na mestni prevoz ter odpeljemo na start. V hotelu nam pripravijo zelo raznolik zajtrk z izbiro za prav vsakega. Prav tako nam prihranijo pospravljanje in pomivanje posode. Za dodatek poskrbijo za našo posteljo in v nekaterih hotelih lahko dan pred tekmo mirno uporabite fitnes center, ki ga doma večina nima.

Polmaraton Ljubljana v kratkem spotu

23. april 2021

Zbrali smo najbolj pomembne trenutke lanskega rolerskega polmaratona v Ljubljani, kjer smo v zelenem okolju pri stadionu Stožice lahko po atraktivni trasi z rolerji peljali skupaj z nekaterimi najboljšimi tekmovalci hitrostnega rolanja v regiji. Prijavite se že danes, saj bo poletje kmalu tukaj. Za video si oglejte celotno novico...

Tudi letos bomo imeli prenos v živo

10. marec 2021

Rolerski polmaraton v Ljubljani bo tudi letos v živo prenašal moreltv.com, ki bo s svojimi kamerami poskrbel, da si bodo lahko vsi ogledali razburljive vožnje najboljših tekmovalcev v regiji. Tako bomo rolanje po zeleni Ljubljani lahko prinesli v vsak dom in tudi poskrbeli, da bodo lahko gledalci ob progi videli dele proge, ki jih iz svoje trenutne pozicije ne vidijo. Brezplačen prenos pa bo tudi odlična priložnost, da naši partnerji predstavijo svoje izdelke in znamke vsem gledalcem na malce bolj animiran način.

Naši partnerji: