X

Uporaba piškotkov

Naša spletna stran uporablja Google Analytics za spremljanje prometa. V kolikor ne sprejmete piškotkov je analitika slabša.

Cenejše prijave do konca marca

16. februar 2021

Polmaratonska razdalja je na rolerji primerna tako za rekreativce kot tudi tekmovalce. S povprečnimi Fitnes rolerji lahko dobro pripravljen rekreativec na zaprti cesti s pomočjo skupine prerola 21km v 50 minutah, malce slabše pripravljen pa v 1 uri in 15 minut. Tekmovalci pa s progo opravijo v 35 minutah. Rolanje je ena redkih disciplin na katerih na startu stojite poleg najboljših tekmovalcev in v kolikor ste dovolj hitri na začetku lahko celo izkoristite zavetrje prve skupine. Kljub temu pa priporočamo, da si izberete skupino svojemu znanju in hitrosti primerno, saj boste le tako najhitreje premagali razdaljo. 

Prijave so odprte

17. januar 2021

Prijave za 2021 so odprte. Kljub trenutnim razmeram smo prepričani, da bomo augusta lahko gostili domače in tuje tekmovalce na polmaratnu v Ljubljani. Ob najboljših pa se lahko pomeri prav vsak, saj je trasa dovolj široka za udobno prehitevanje in rolanje tudi rekreativcev, ki bodo lahko uživali na zaprti mestni vpadnici na odličnem asfaltu in tako premikali svoje osebne meje. Začenjamo z ugodnešimi cenami prijave, ki pa ne bodo v veljavi dolgo.

Zmagovalca sta Andrea Bighin in Laura Lorenzato iz Italije

23. avgust 2020

Andrea Bighin (Polisportiva Casier) in Laura Lorenzato (EO World skate team) sta oba prepričljivo slavila na današnji tekmi, saj sta zmagala po samostojnem pobegu, ko sta praktično celotno dirko odpeljala v vodilni skupini. Kljub enakemu končnemu rezultatu pa se je dirka pri moških in pri ženskah odvila povsem drugače. Profesionalne ekipe sicer tudi tokrat niso prepustile ničesar naključju, so jim pa preostali kljub temu pripravili nekaj preglavic

Spletni prenos v živo ob 9.45

22. avgust 2020

Naš dogodek bo v živo prenašala spletna televizija MorelTV. S prijatelji delite povezavo https://www.moreltv.com (ali neposredno povezavo https://www.moreltv.com/dogodek/2020/8/mednarodna-tekma-v-hitrostnem-rolanju-vsi-na-rolarje/) saj bo ta vedno vsebovala najnovejšo povezavo do prenosa.

Naši partnerji: