X

Uporaba piškotkov

Naša spletna stran uporablja Google Analytics za spremljanje prometa. V kolikor ne sprejmete piškotkov je analitika slabša.

Povišali smo denarni sklad za najboljše

29. april 2022

Kot del naše vzpodbude, da privabimo čim več dobrih tekmovalcev smo zvišali denarni nagradni sklad. Ostajamo zvesti načelu enakosti med spoloma, zato sta sedaj tako moški kot ženski nagradni sklad vredna 230 EUR. Tudi letos bodo vsi udeleženci dobili bogato vrečko z izdelki naših sponzorjev.

Prijave za 2022 odprte

03. februar 2022

Kot ste že lahko opazili so prijave za tekmovanje 21. avgusta 2022 odprte. Kot ponavadi bodo zgodnje prijave cenejše zato pohitite s prijavo. Prijava je odlično darilo za valentiovo.

Zmagi ostali v Sloveniji

16. avgust 2021

Štajerska cesta od športnega centra Stožice do rondoja Kranjčeve ulice v Ljubljani je bila 15. avgusta 2021 znova prizorišče mednarodnega rolerskega polmaratona na 21 km »Vsi na rolerje«. Zmage na mednarodnem polmaratonu so letos, tako v moški kot ženski konkurenci ostale doma. V moški konkurenci je s precejšnjo prednostjo slavil Anže Gros, pred Petrom Korezom, oba iz RK Ljubljana, in Anžetom Dolinškom. Pri ženska je bila prva Ana Odlazek, drugo mesto je osvojila Nina Černič, tretja pa je bil 63- letna italijanska veteranka v rolanju Desiana Caniatti. 

Udeleženci morajo izpolnjevati pogoj PCT

09. avgust 2021

Glede na trenutne ukrepe za preprečevanje pandemije COVID-19 morajo vsi udeleženci pri prevzemu štartne številke izpolnjevati pogoj PCT. Torej Prebolel, Cepljen ali Testiran. Več si lahko preberete na strani vlade: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/omejitve-pri-izvajanju-sportne-vadbe-in-rekreacije/

Naši partnerji: