X

Uporaba piškotkov

Naša spletna stran uporablja Google Analytics za spremljanje prometa. V kolikor ne sprejmete piškotkov je analitika slabša.

Danes je še zadnji dan za prijave

20. avgust 2022

Prijave na tekmovanje so mogoče zgolj danes, do 18.00 na info točki. Startnina danes znaša 40 EUR, prav tako pa je 20 EUR depozita na čip za merjenje časa, ki vam ga po tekmi, ko nam vrnete čip vrnemo v celoti. Prijave v nedeljo niso mogoče, ste pa vabljeni na ogled tekme, ki jo bomo tudi v živo prenašali na moreltv.com

Parkiranje v garažni hiši Stožice

18. avgust 2022

Poleg info točke je garažna hiša stadiona Stožice, kjer lahko parkirate svoje vozilo. Ne pozabite, da bo vhod 1 (zraven info točke) v nedeljo zaprt. Priporočamo, da uporabite uvoz s strani obvoznice (vhod 5) in se potem čez garažno hišo pripeljete do vhoda 1, kjer parkirate. Plačilo na avtomatu izberite s kartico Urbana, kjer je izibra P+R parkiranje za 2 EUR na dan, in dobite dve avtobusni vožnji zastonj. 

Bont sponzorira leteci cilj

08. avgust 2022

Bont se je odločil, da bo sponzoriral nagrade za leteči cilj po koncu 1. in 4. kroga. Ker pa je v nagradnem skladu 4x podvozje SuperCell 2.0 in 4x CXXV podvozje smo se odločili, da bodo prav vsi nastopajoči v rolanju imeli možnost osvojiti nagrado. Vsak nastopajoči bo tako ob prevzemu svoje startne številke v vrečo za žreb dal listek s svojo startno številko. 

Dodali smo nagradni sklad za tekaške rolke

15. maj 2022

Dodali smo denarni nagradni sklad za najboljše 3 moške in ženske na tekaških rolkah. V primeru več kot 10 prijavljenih tekmovalcev na tekaških rolkah bomo najboljšim 3 moškim izplačali nagrade 100 EUR, 80 EUR in 50 EUR, v primeru več kot 10 prijavljenih tekmovalk na tekaških rolkah bomo prvim 3 ženskam izplačali nagrade 100 EUR, 80 EUR, 50 EUR.

Naši partnerji: