X

Cookie consent summary

Our website uses Google Analytics for traffic analysis, but reports are anonymous. Accepting the cookies will make our analytics more accurate. Read more on our privacy policy.

Vikend v hotelu v Ljubljani

19. May 2021

Za večino slovenskih udeležencev morda hotel na prvi pogled ne zgleda mikavno, vendar ko začnete razmišljati o vseh stvareh, ki jih morate zjutraj pred tekmo postoriti in primerjate to z umirjenim tempom v hotelu lahko hitro ugotovite, da hotel v Ljubljani ni slaba rešitev, tudi če ste iz Ljubljane. Tipična jutranja rutina pred tekmo ponavadi vključuje zgoden zajtrk, ki si ga doma pripravimo sami in po tem tudi pospravimo. Potem se oblečemo in usedemo v avto ali na mestni prevoz ter odpeljemo na start. V hotelu nam pripravijo zelo raznolik zajtrk z izbiro za prav vsakega. Prav tako nam prihranijo pospravljanje in pomivanje posode. Za dodatek poskrbijo za našo posteljo in v nekaterih hotelih lahko dan pred tekmo mirno uporabite fitnes center, ki ga doma večina nima.

Torej tudi za domače tekmovalce postane naša hotelska ponudba aktualna. Ste že bili v hotelu s 5 zvezdicami? Sedaj imate priložnost, da se preko naše spletne strani prijavite.

Our partners: