X

Cookie consent summary

Our website uses Google Analytics for traffic analysis, but reports are anonymous. Accepting the cookies will make our analytics more accurate. Read more on our privacy policy.

Prijave so odprte

17. January 2021

Prijave za 2021 so odprte. Kljub trenutnim razmeram smo prepričani, da bomo augusta lahko gostili domače in tuje tekmovalce na polmaratnu v Ljubljani. Ob najboljših pa se lahko pomeri prav vsak, saj je trasa dovolj široka za udobno prehitevanje in rolanje tudi rekreativcev, ki bodo lahko uživali na zaprti mestni vpadnici na odličnem asfaltu in tako premikali svoje osebne meje. Začenjamo z ugodnešimi cenami prijave, ki pa ne bodo v veljavi dolgo.

Poskrbeli bomo, da boste kljub ob skrbnem upoštevanju navodil za preprečevanje pandemije COVID-19 neizmerno uživali v rolanju po ikonični cesti s pogledom na Ljubljanski grad. Trasa tehnično ni zahtevna, ima pa kljub vsemu daljši spust na katerem lahko dosežete lepe hitrosti in krajši strm vzpon na katerem lahko pokažete svojo moč. Vse skupaj na 21 km dolgi trasi pomeni, da boste preverili tudi svojo vzdržljivost. 

Our partners: