X

Uporaba piškotkov

Naša spletna stran uporablja Google Analytics za spremljanje prometa. V kolikor ne sprejmete piškotkov je analitika slabša.

Bont sponzorira leteci cilj

08. avgust 2022

Bont se je odločil, da bo sponzoriral nagrade za leteči cilj po koncu 1. in 4. kroga. Ker pa je v nagradnem skladu 4x podvozje SuperCell 2.0 in 4x CXXV podvozje smo se odločili, da bodo prav vsi nastopajoči v rolanju imeli možnost osvojiti nagrado. Vsak nastopajoči bo tako ob prevzemu svoje startne številke v vrečo za žreb dal listek s svojo startno številko. 

Da pa bo kljub vsemu malce tekmovalnosti dobi prvih 5 tekmovalcev in tekmovalk na koncu 1. kroga 5, 4, 3, 2, 1 prazne listke na katere lahko napiše startne številke udeležencev (moški med moškimi, ženske med ženskami). Prav tako na koncu 4. kroga prvi 3je tekmovalci in tekmovalke dobijo 3, 2, 1 prazne listke za v žreb. Na koncu tekme, bosta na podelitvi zmagovalca in zmagovalki sprinta po 1. krogu in 4. krogu izžrebala nagradi za 2 tekmovalca in tekmovalki, ki si bosta lahko izbrala svoje Bont SuperCell 2.0 podvozje (trdoto, velikost, barvo). Nato bosta zmagovalec in zmagovalka polmaratona izžrebala vsak 2x CXXV podvozje. Vsak tekmovalec in tekmovalka lahko dobi le eno podvozje, in v primeru da je njegova oziroma njena številka ponovno izžrebana, se žrebanje ponovi. Osvojena podvozja pošlje Bont neposredno posameznikom oziroma posameznicam. V primeru nejasnosti se organizator odloči o nadaljnjih postopkih.

Naši partnerji: